Logo til fodboldklub i moderne stil som FCN og Juve

Fodboldklubber, som Juventus og senest også FC Nordsjælland fra den danske superliga, gør op med traditionsrige logoer og starter nye eventyr med et simpelt, stilrent og moderne logo.

En fodboldklubs logo er ofte fyldt med traditioner og forbundet med klubbens historie og værdier.

Derfor kan det for nogle fodboldklubber måske slet ikke komme på tale at opdatere logoet, mens det for andre kan være lige præcis det, der skal til for at understrege en udvikling, som klubben er gået igennem. Her kunne man jo nemt have sat Juventus i den første bås, men netop på grund af visioner for fremtiden og udvikling af klubben er det blevet valgt at ændre hele den visuelle identitet. Og det har vist sig en stor succes.

Mangler din fodboldklub et moderne logo

Skulle din egen sportsklub eller forening mangle et logo eller trænger jeres logo til en ny moderne stil, så får I her 3 råd til et godt fodboldklublogo:

  • Værdier, det er vigtigt at have styr på værdierne. Logoet skal kunne symbolisere, hvad klubben står for.
  • Enkelthed, ligesom i mange andre brancher er sportsklubber, og i særdeleshed fodboldklubber, til stede alle vegne både online og offline, og det er derfor vigtigt med et stærkt, men enkelt og genkendeligt logo.
  • Iøjnefaldende, logoet skal have et udtryk, som tiltrækker opmærksomhed og gerne med et stærkt centralt element, ofte brugt for fodboldklubber og andre sportsorganisatoner er dyr og landemærker fra klubbens egn.
Nyt logo minimalistisk til fodboldklub
 

Skal din forening have opgraderet logoet?

Er din forening eller fodboldklub klar til at tage det næste skridt i udviklingen for at understrege missioner og visioner for fremtiden?

Et nyt logo betyder ikke farvel til traditionerne. En opdatering af den visuelle identitet, som det er tilfældet med både FCN og Juventus, bygger videre på det eksisterende logo og bringer det ind i en ny tidsalder.

Skulle din klub eller forening have et logo, som trænger til en modernisering, så er I meget velkomne til at sende mig et billede af det, så kan vi tage en snak om mulighederne.

Brug kontaktformularen her

Morten // Snapping Creative

Mail@snappingcreative.com